Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Η "μάχη" της κυτταρίτιδας και των κοιλιακών

Έφτασε η Κυριακή του Θωμά και μαζί της ξεκινάει η "μάχη" για την κυτταρίτιδα και τους κοιλιακούς.

Μετά την κραιπάλη και τη ραστώνη του χειμώνα, με τελειωτικό χτύπημα την κρεατοφαγία και οινοποσία της Ανάστασης, έφτασε η ώρα να δοκιμάσουμε τα καλοκαιρινά ρούχα. Τα περισσότερα μοιάζουν να είναι των μικρών μας αδελφών. Κάτι η φούστα που δεν μπαίνει, κάτι το παντελόνι που δεν κουμπώνει, κάτι η ζώνη που άλλαξε τρύπα στο κούμπωμα μας θυμίζουν με τραγικό τρόπο το καλοκαίρι.

Παναγιά μου !!!!!!

Πως θα βγω στην παραλία; Πως θα φορέσω το μαγιό; Πως θα κυ-κλο-φο-ρή-σω;;;; Ουφ !!! Ευτυχώς υπάρχουν και τα γυμναστήρια. Στις επόμενες μέρες τα γυμναστήρια θα γεμίσουν με αγχωμένα κορμιά που θα θέλουν να χάσουν κιλά. Να χάσουν την κυτταρίτιδα. Να κάνουν φέτες τους κοιλιακούς. Θα ζυγίζονται πέντε φορές την ημέρα και θα ιδρώνουν ελπίζοντας να μπει το τζιν και το περσυνό μαγιό. Τα γυμναστήρια θέλουν τέτοιους πελάτες. Είναι αρπαχτές για αυτούς. "Σολωμό" τους ονομάζουν.

Μάλλον όμως θα πρέπει να αλλάξουμε τρόπο ζωής και να βάλουμε τη γυμναστική στην καθημερινότητά μας. Μόνο έτσι δεν θα έχουμε το άγχος της παραλίας. Μόνον έτσι θα συμφιλιωθούμε με το σώμα μας.

ΝΑΙ στην άσκηση
ΝΑΙ στη σωστή διατροφή
ΟΧΙ στις υπερβολές της τελευταίας στιγμής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου