Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Γιατί δεν εφαρμόζονται οι νόμοι στην Ελλάδα

από τον κ. Ιωάννη Κακαφλίκα

Με κίνδυνο να γίνω κουραστικός και γραφικός, λόγω επανάληψης, αλλά πιστεύω ότι αυτή είναι και η μήτηρ της μάθησης! Πρέπει να δούμε σφαιρικά την ''Ελληνική πραγματικότητα''- ''ιδιαιτερότητα''! Ας θυμηθούμε έναν νόμο που να έχει εφαρμοσθεί σωστά! Κανένας! Η νοοτροπία αυτού του παράξενου και προβληματικού λαού,εμποδίζει την πρόοδο και την αποτελμάτωσή του! Η ΑΝΟΜΙΑ, η ασέβια, η αναίδεια,το θράσσος,η αγένεια, αποτελούν πάγιες ''αξίες'' και προβάλονται ώς δικαιώματα!

Και διευκρινίζω: Εφαρμογή κανόνων ΚΟΚ. Ανύπαρκτη! 50% Αύξηση των τροχαίων λόγω ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ του νόμου! Πλήρης ανομία και ασυδοσία! Το ζούμε καθημερινά στους δρόμους, σαν πεζοί και σαν οδηγοί! Χρήση κινητού κατά την οδήγηση: οι πάντες! Ζώνη ασφαλείας συμόρφωση: το 40%! Ηχορύπανση: προστασία ανύπαρκτη,παρά της κοινωτικές οδηγίες! Νόμοι για το περιβάλλον (κοινωτικοί): Μόλυνση των πάντων! ΧΥΤΑ, χωματερές: κάθε ''κοτζαμπάσης'' της τοπικής...αυτοδικίας, κάνει ότι θέλει! Κάθε ''συντεχνεία'' αποφασίζει, εις βάρος μιας άλλης, πλαστογραφώντας νόμους και διατάξεις! Ακόμη και επίορκους επιστήμονες επικαλούνται,για να περάσουν ότι τους βολεύει! Σεβασμός στην αισθητική του χώρου: Ανύπαρκτη! Πολεοδομική κανονισμοί: Ανεφάρμοστοι λόγω γιγάντιας επιχείρησης αρπαχτής, υπαλλήλων της πολεοδομίας! Χώροι παρκαρίσματος-κυκλοφοριακό: Λυσαλέα αντίδραση ''παρκαδόρων'' κατά παρκομέτρων-ελεγχόμενης στάθμευσης! Μέχρι και το Σύνταγμα επικαλούνται,για να μην χάσουν το ''ψωμί'' τους!

Όποιος προσπάθησε-προσπαθεί να βάλει τάξη σ'αυτό το χάος, παραιτείται και αποχωρεί απογοητευμένος και αγανακτισμένος! Οι ίδιοι οι ''πολιτικοί ινστρούχτορες'' του ''περήφανου''λαού, τον ενθαρρύνουν στην ανομία, δίνοντάς του το δικό τους παράδειγμα! Ένα κόμμα του κοινοβουλευτικού χώρου, προτρέπει τους πολίτες στην ''ανυπακοή'' κατά πάντων!

Δημοκρατία,σημαίνει ασυδοσία σ'αυτή την χώρα! Λέξεις όπως ανθρωπισμός, ποιότητα ζωής, σεβασμός στο περιβάλλον, είναι κενές περιεχομένου για τους επίσης άδειους εγκεφάλους των υπηκόων! Λίγοι και ξεχωριστοί άνθρωποι,με τους αγώνες τους, ίδρυσαν αυτό το κράτος που οι κάτοικοί του,αντί να το αγαπήσουν και να το οργανώσουν,το μετέτρεψαν σε άθλια οπερέτα, ντροπή του πολιτισμένου κόσμου, επικαλούμενοι δήθεν, τους ''κακούς ξένους'' που μας ζηλεύουν! (Τι να σας ζηλεψουν τρομάρα σας;) Και μέσα σ'όλο αυτό το χάος, εμείς περινένουμε να συναποφασίσουν οι ''συναρμόδιοι φορείς'' για την υγεία των παιδιών μας, γιατί την δική μας ας την να πάει! Οι ιδιοκτήτες σκυλομάγαζων και καφενέδων-προποτζίδικων! Με αυτούς θα ''συναποφασίσει'' το Υπ.Υγείας! Αιθεροβάμονες είπατε; Ποιοί εμείς; Λέτε;;;

Ευχαριστώ τον κ. Ιωάννη Κακαφλίκα για την άδειά του να δημοσιεύσω τις απόψεις του, τις οποίες και συμμερίζομαι απόλυτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου