Σάββατο 10 Απριλίου 2010

5ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος "Μέγας Αλέξανδρος"


Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος "Μέγας Αλέξανδρος"
Πέλλα - Θεσσαλονίκη

Η οργανωτική Επιτροπή του Διεθνή Μαραθώνιου Δρόμου "Μέγας Αλέξανδρος" σας καλωσορίζει στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Ο 5ος Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος" θα διεξαχθεί στις 18 Απριλίου 2010 στη διαδρομή Πέλλα - Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, την ίδια μέρα θα διεξαχθούν και Δρόμοι 5Χλμ. και 10Χλμ. καθώς και Αγώνας δρόμου 1000μ Μαθητών Δημοτικών Σχολείων.

Θα περιμένουμε να σας υποδεχτούμε στους χώρους εκκίνησης του Μαραθωνίου και των αγώνων δρόμου 5Χλμ, 10Χλμ, καθώς και τους Αγώνες Μαθητών Δημοτικών Σχολείων στις 18 Απριλίου 2010.

Ο Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» συνδέει το παρελθόν με το παρόν, διασχίζοντας μέσα σε 42 χιλιόμετρα πάνω από 2500 χρόνια ιστορίας της Μακεδονίας και του ελληνισμού.
Η Πέλλα, γενέτειρα και πρωτεύουσα του στρατηλάτη Αλεξάνδρου, αποτελεί την αφετηρία του αγώνα και η Θεσσαλονίκη, τωρινή πρωτεύουσα της Μακεδονίας φιλοξενεί τον τερματισμό των μαραθωνοδρόμων.

Ο Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» φιλοδοξεί να ακολουθήσει στο μέλλον την ένδοξη πορεία του αναδόχου του στο διεθνές αθλητικό στερέωμα και να αποτελεί κάθε χρόνο σημείο αναφοράς ανάμεσα στο μεγάλο κοινό εκείνων που πιστεύουν στις κλασσικές αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού.


πηγή/πληροφορίες/εγγραφές : www.atgm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου