Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

«Ζωή Χωρίς Κάπνισμα»


Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία στο πλαίσιο του προγράμματος ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, διοργανώνει μια ευχάριστη εκδήλωση με θέμα  «Ζωή Χωρίς Κάπνισμα», την Τετάρτη 30 Μαΐου  2012 ,17.30 – 22.00, στο φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης . Η συγκεκριμένη  εκδήλωση συμπίπτει με την επέτειο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος που είναι η 31η Μαΐου.

Η Ε.Κ.Ε προσκαλεί το κοινό της πόλης, σε μια ανοιχτή εκδήλωση , χωρίς είσοδο και δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ενημερωθούν για τις συνέπειες του τσιγάρου, για το πώς επηρεάζει την καθημερινότητά μας και για το πόσο καλύτερη θα είναι η ζωή και η υγεία μας χωρίς αυτό.

Οι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες επιφανών επιστημόνων, καρδιολόγων, ψυχολόγων, οι οποίοι θα δώσουν συμβουλές για έναν καλύτερο τρόπο ζωής χωρίς κάπνισμα και να ακούσουν τις εμπειρίες γνωστών καλλιτεχνών όσον αφορά στο τσιγάρο..

Επιπλέον θα γνωρίσουν υγιεινά προϊόντα μεγάλων εταιρειών, και θα ενημερωθούν για τους τρόπους αντιμετώπισης και διακοπής του καπνίσματος από επαγγελματίες του είδους.

Tο κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μία εκδήλωση που θα προσφέρει σε όλους τη χαρά να πάρουν μια βαθιά ανάσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου